LakásNeked
Weboldal alcíme
ELŐNYÖK
Fűszerkülönlegességek

 Lakás Neked, Neki és Sokaknak!

A LAKÁSNEKED egy új, szabadalmilag is védett otthonteremtési alternatíva. Az általunk kínált konstrukció alapját az életjáradékkal érintett magyarországi ingatlanok képzik, ezért lehetséges az, hogy a piaci érték (vételár) jelentős részét (50%-át) nem kell kifizetni.

Velünk, bárki másnál olcsóbban juthatsz ingatlanhoz
Ha lakásvásárlás a cél, nálunk minimum 10 000 000 forint árelőnyt kapsz, így lényegesen kevesebbet kell a zsebedből kivenned és nem fogsz eladósodni sem. Ezzel a kedvezménnyel kompromisszumok nélkül, olyan lakáshoz vagy házhoz juthatsz, amelyre mindig is vágytál!
50% kedvezmény az ingatlan árából, kizárólag LAKÁSNEKED szerződéssel
Ezért csupán azt kell tenned, hogy a legjobb döntést hozva, egy LAKÁSNEKED szerződést kötsz, és 26 hónap ajándék türelmi időt követően, havonta fizetsz egy fix összeget. Mindezt jövedelemigazolás, bírálati procedúra nélkül.
Nem kell hitelt felvenned és jelzálogot eltűrnöd a lakásodon/házadon​
Azonnal 1/1-es tulajdonjogot kapsz, továbbá nem lesz sem deviza sem kamatkockázat, a havonta fizetendő összeg garantáltan nem fog változni.
Széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít
Otthonteremtés, nyugdíj előtakarékosság, befektetés, saját vállalkozás, magadnak és családodnak vagy életkezdési támogatás gyermekeidnek. Akár 10 évig is fizetheted, ez alatt biztosan lesz egy neked/nektek való cél.

 Saját ingatlan lépésről lépésre:

1. Tájékoztatás
Első lépésként részletesen elmondjuk mire lesz szükséged ahhoz hogy a szolgáltatásainkat igénybe tudd venni (szükséges papírok, nyomtatványok és személyes okmányok).
3. Megbízás teljesítése
Miután meghatározásra került a számodra ideális ingatlan, azt mi határidőre prezentáljuk Neked, és igen, ez is egy olyan lakás, lesz amelyre érvényes az 50%-os árelőny, valamint a többi kedvező feltétel.
2. Igényfelmérés
Egyeztetjük veled milyen paraméterekkel rendelkező ingatlanra vagy ingatlanokra vonatkozóan kerül aláírásra a megbízási szerződés (lokáció, m2, szobaszám, stb).
4. Az ingatlan tulajdonba vétele
Végül a "megrendelt" ingatlan(ok)ra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtásával megtörténik az 1/1-es tulajdonba vétel, mindez teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

Legyen lakásod kevesebből, mint gondoltad és hamarabb, mint remélted!