LakásNeked
Weboldal alcíme
KARRIER
Fűszerkülönlegességek

A pozícióról: 


rA Four Generations Property, a partnerhálózat eredményes kiépítése után, most létrehozza a saját elit csapatát a SAS-okat (Special Advisory Status). Ennek sikerét, a közvetlen ügyféligényen és személyes kapcsolatokon alapuló tanácsadás mellett a kizárólagos tulajdonában lévő szolgáltatások is garantálják. Amelyek biztos megoldást nyújtanak legyen szó ingatlanvásárlásról, otthonteremtésről, nyugdíj előtakarékosságról vagy befektetésről. Mert a stratégiánk az eredményességeben mások előtt járni!


Tudnivalók a pozícióról
Kötetlen munkaidő változatos, aktív tevékenység, az ügyfelekhez történő eljutással és a személyes kapcsolat kialakításával. Igényfelmérés majd az optimális megoldás bemutatása, valamint a piacon egyedülálló konkurencia mentes szolgáltatás professzionális prezentálásának elsajátítása.

Magas kereseti lehetőség
Rövid időszak alatt látványosan emelkedő, teljesítményarányos fizetés! Felsővezetői munkabért meghaladó jövedelem elérése már a második hónaptól!
Fejlődési lehetőség
Kiemelkedő karrierlehetőségeid vezetői pozíciókba juttathatnak saját irodával, csapattal és képviselettel! Így a fizetésed és ebből adódóan az egzisztenciád is egyre komolyabb, és jelentősebb lesz!
Milyen jellegű munkára kell számítani?
Mivel legtöbször tanácsadóink mennek az ügyfelekhez, így egy mozgalmas, változatos tevékenységre kell számítani, ezért előnyös ha van jogosítvány és autó. De hogy ne gyorséttermekben vagy kávézókban kelljen tárgyalnod Budapest 12 pontján állandó Exlkuzív Business Lounge belépőket biztosítunk Neked.
Kapok-e segítséget a kezdetekben?
Igen. Részt vehetsz mentorprogramunkban, valamint az első 3 hónapban a teljesítményhez igazított plussz anyagi támogatást is kapsz.
Tudok-e passzív bevételre szert tenni?
Igen! Részt vehetsz a Csapatunk bővítésében, amelyet extra bevétellel honorálunk. Bővebb információkat a személyes meghallgatáskor kapsz.
Kiemelkedő juttatások
Ingyenes képzések, a piacon a legmagasabb jutalék struktúra és már a kezdetektől fogva kiemelt támogatás, például az indulásodkor profi mentorokon keresztül, hogy közösen megtaláljuk melyik termékcsoportban vagy a legjobb.
Alapkövetelmények
Érettségi, erkölcsi bizonyítvány, legalább 4 éves pénzügyi értékesítési tapasztalat (biztosítás, ltp. hitel, befektetés) kiváló kommunikációs készség.
Egyéni vállalkozónak kell lennem?
Ehhez a munkához igen. De ebben is segítünk például türelmi idővel, amelyről bővebb információkat a pozíció elnyerése előtt, a személyes meghallgatáskor kapsz.
Kapok-e ügyféllistát?
Nem, ezért is feltétel, az értékesítésben eltöltött minimum 4 év.
Tudok-e karriert építeni?
Igen! A korábban említett saját iroda és csapat mellett, még számos előrelépési lehetőség vár rád a szervezeten belül, Magyarországon és az EU-ban.

A fényképes önéletrajzokat és a motivációs leveleket a job@fourgenproperty.com e-mali címre várjuk.